Bevrijd door liefde luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Het luisterboek Bevrijd door liefde van Jan Geurtz
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Nadat ik afgelopen zomer (2017) mijn boek Verslaafd aan liefde heb ingesproken als luisterboek en er muziek bij gemaakt heb, kreeg ik de smaak te pakken en ben ik meteen doorgegaan met het inspreken van Bevrijd door liefde. Dit boek is het praktische vervolg op het meer theoretische Verslaafd aan liefde. Als je meer wilt weten over de inhoud van het boek, klik hier.

Ook dit luisterboek van Bevrijd door liefde is op een losse manier ingesproken, zonder kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Voor dit luisterboek heb ik als extraatje twee muziek-opnames gemaakt, een mengsel van filmische en meditatieve muziek.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

En hier is een voorproefje van Bevrijd door liefde, namelijk de inleiding: