Het einde van de opvoeding luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Het einde van de opvoeding luisterboek Jan Geurtz
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Tijdens de wintermaanden van 2018-19 heb ik weer een luisterboek ingesproken en er wat muzikale omlijsting bijgemaakt. Ik heb "Het einde van de opvoeding" in de zomer van 2002 geschreven in een klein huisje op het erf van een boer in zuid-west Ierland.  Sindsdien heb ik het heel lang niet meer gelezen, dus het inspreken was ook nog eens een feest van herkenning. Meer informatie over de inhoud van het boek vind je hier...

Ook dit luisterboek is weer op een losse manier ingesproken, zonder kuchjes en kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Ook in dit luisterboek heb ik als extraatje nog een muziek-opname toegevoegd als 'ouverture'.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

Het einde van de opvoeding heeft 22 hoofdstukken, over 155 pagina's en het luisterboek duurt ruim 6 uur. Hieronder kun je een gedeelte van hoofdstuk 1 beluisteren als voorproefje. Het heet "Opvoeden moet"