De verslaving voorbij luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Cover luisterboek de verslaving voorbij JG
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Tijdens de winter en het vroege voorjaar van 2019 heb ik weer een luisterboek ingesproken en er wat muzikale omlijsting bijgemaakt. Ik heb "De verslaving voorbij" in de zomer van 1999 geschreven tijdens een retraite in het boeddhistische centrum Lerab Ling in Zuid Frankrijk, en daarna aafgemaakt op mijn woonschip in Amsterdam. Sindsdien heb ik het heel lang niet meer gelezen, dus het inspreken was ook nog eens een feest van herkenning. Hier en daar kon ik het niet laten om tijdens het inspreken er nog wat eigentijdse commentaartjes aan toe te voegen. Meer informatie over de inhoud van het boek vind je hier...

Ook dit luisterboek is weer op een losse manier ingesproken, zonder kuchjes en kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Ook in dit luisterboek heb ik als extraatje nog een muziek-opname toegevoegd als 'ouverture'.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

"De verslaving voorbij"  heeft 29 hoofdstukken, over ruim 200 bladzijden, en het luisterboek duurt ruim 9 uur. Hieronder kun je hoofdstuk 1 beluisteren als voorproefje. Het heet "Gefeliciteerd!"