Over liefde en loslaten luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Het nieuwe luisterboek door Jan Geurtz Over liefde en loslaten
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Nadat ik het afgelopen jaar (2017-18) mijn boeken Verslaafd aan liefde, Bevrijd door liefde en Vrij van gedachten heb ingesproken, heb ik het najaar van 2018 besteed aan het inspreken van Over liefde en loslaten. Dit boek heeft als ondertitel "De levenscrisis als spirituele doorbraak" en het biedt een praktische methode om de pijnlijke emoties bij een relatiebreuk, een burnout of andere levenscrisis, te benutten voor versnelde spirituele ontwikkeling. Als je meer wilt weten over de inhoud van het boek Over liefde en loslaten, klik hier...

Ook dit luisterboek is weer op een losse manier ingesproken, zonder kuchjes en kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Voor dit luisterboek heb ik als extraatje nog een muziek-opname toegevoegd als 'ouverture', een kruising van filmische en meditatieve muziek.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

Over liefde en loslaten bevat 32 kaarten waarop hele korte spirituele instructies staan die je kunnen helpen om uit een beknellende emotie te komen. Bij elke kaart staat een uitgebreidere toelichting. Als voorbeeld hoor je de toelichting bij Kaart 1: