Reacties Weekendcursussen:

Er zijn twee weekendcursussen: 1 over liefde en relaties op het spirituele pad en 2 over Dzogchen, de natuurlijke staat van zijn. Ze worden afwisselend gegeven. Info via deze link.


Jan !

Dank voor je wijsheid en je kundige manier van duiden, dank ook voor je tip over meta cognitieve therapie, maar bovenal dank voor je alles overstijgende anti guru hippie houding, zelden iemand meegemaakt die zo in staat is de valkuilen van zijn eigen ego te vermijden met zoveel humor ,  ik heb sinds het weekend al diverse malen de kamer en mijn werkplaats doorgedanst in het bijzijn van mijn kinderen en mijn collegas, de schaamte voorbij, dank dank dank !

Hopelijk tot ziens, warme groet Jelle


 

Hallo beste Jan,

allereerst wil ik je bedanken voor de fijne en goede workshop. Echt van genoten.! Van jouw presentatie en ook de vele mooie ontmoetingen met anderen. Het is veel luisteren, maar je vertelt helder en lichtvoetig , met humor en daarmee goed tot je te nemen. Heerlijk is dat. Ook omdat je als spreker over je eigen leven durft te vertellen en je daarmee kwetsbaar opstelt vind ik heel mooi. Ik vond ook vooral het doen v.d. oefeningen, ja ook soms erg ongemakkelijk, maar daarom heel erg goed. Daar gebeurt het dan!!!
Top vond ik ook even de muziek in de pauze, even heel andere leuke energie. Het visuele had ik gemist, maar dat heb je ons ook in de notities toegestuurd.
Dank voor deze mooie ervaring.

André


Hoi Jan,

Heel veel dank voor deze Cursus

Het was leuk leerzaam inspirerend .

Dat ik zoveel  lieve mensen heb mogen meemaken.

Maar wat jij in mij wakker gemaakt hebt bij mij ,daarvoor dankjewel.

Beter nog  dat ik ook zoveel geluk heb mogen ervaren.

Of dat ik zoveel gelachen heb.

Of dat ik het niet meer weet.

Maar vandaag intens heel blij en tevreden ben.

Liefs Evert


Beste Jan,

Ik vond de cursus  waardevoller dan 2 jaar psycho-therapie: het heeft me echt geholpen bij diepere lagen te komen. Super en hartverwarmend om in een groep gelijkgestemden te doen.
Hartelijke groet,
Marian


Hallo Jan,
Wat een weekend! Er is bij mij nu een serieus verwerkingsproces gaande (echt letterlijk informatie verwerken) in m’n hoofd van alles wat ik heb ervaren, waargenomen en gevoeld. Mijn alsmaar verklarend willend hebbende denkhoofd is nu even druk met Tetris. Ik kan het gewoon niet laten, het is zo lekker als het allemaal precies past 🙂
Ik wil je een groot dankjewel maken voor alles wat ik heb mee mogen maken dit weekend. Van de psychologische inzichten en de meditatietechnieken tot nieuwe gevoelswaarnemingen. Ik zag best op tegen dit weekend, vooral omdat ik erg moeite heb om me te verhouden in een groep mensen. Niet dat het nu allemaal op rolletjes liep bij me, maar door alle oefeningen kon ik heel goed observeren hoe ik me gedraag binnen zo’n club mensen. Echt enorm leerzaam en ik kon er voor het eerst op een vertederende manier naar kijken, in plaats van mezelf daarin stom te vinden. Halleluja, dat is fijn zeg, haha! Ik had niet verwacht dat het weekend zo veelzijdig zou zijn, dat heeft me echt verrast. Ik kom graag in de toekomst mee naar Winterberg, wanneer dit weer mogelijk is.
Vriendelijke groetjes,
Lenneke


Hi Jan,
Ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor het inspirerende weekend. Heb ongelofelijk genoten van alle lessen en ervaringen. Voor mij kwam deze cursus op het juiste moment. Ik mediteer nu zo’n 8 jaar en sinds een paar maanden beoefen ik de Dzogchen methode. Als ik nu terugkijk op hoe ik altijd mediteerde, was het een soort van losse flodder meditatie. Prima voor toen, maar nu ik de Dzogchen methode beoefen en er steeds meer over leer voelt het eindelijk als een spirituele ontwikkeling.
Via je online audio meditaties ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Dzogchen methode. Veel dank dus ook aan die online meditaties die je op je website hebt staan. Ik raakte op deze manier geïnteresseerd in de filosofie en daarom ook de aanmelding voor de Dzogchen cursus. Ik ben zó blij dat ik deze leer via jou heb mogen ontdekken en er verder over heb mogen leren. Daarnaast vond ik je bevlogenheid en humor in het lesgeven heel aanstekelijk. Dank ook voor de warme knuffel aan het einde. Ik denk met een grote glimlach terug aan het weekend. Ik ga verder met verdiepen en beoefenen en wie weet tot ziens. Liefde!
Groetjes,
Graciela