Verslaafd aan denken luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Verslaafd aan denken luisterboek Jan Geurtz
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Ik vind het nog steeds erg leuk om mijn eigen boeken in te spreken als luisterboek en er zelf een muzikale omlijsting bij te maken. Dus nu (najaar 2018) was Verslaafd aan denken aan de beurt. Ik zag er aanvankelijk tegenop omdat dit mijn dikste boek is en ook tamelijk ingewikkeld. Maar dat bleek dus slechts een beknellende gedachte te zijn; het inspreken zelf was een feest van herkenning want ik had het boek al heel lang niet gelezen. Meer informatie over de inhoud van het boek vind je hier...

Ook dit luisterboek is weer op een losse manier ingesproken, zonder kuchjes en kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Ook in dit luisterboek heb ik als extraatje nog een muziek-opname toegevoegd als 'ouverture'.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

Verslaafd aan denken heeft 21 hoofdstukken, over 200 pagina's en het luisterboek duurt ruim 12 uur. Hieronder kun je een gedeelte van hoofdstuk 1 beluisteren als voorproefje. Het heet "Waar ben je aan begonnen!"