Vrij van gedachten luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Vrij van gedachten luisterboek van Jan Geurtz
9 e luisterboek

Over dit luisterboek:

Nadat ik het afgelopen jaar (2017-18) mijn boeken Verslaafd aan liefde en Bevrijd door liefde heb ingesproken, heb ik de zomer van 2018 besteed aan het inspreken van Vrij van gedachten. Dit boek is een wat toegankelijkere versie van mijn eerdere nogal ingewikkelde boek Verslaafd aan denken, en je vindt er tevens een uitgebreide vertelling in van mijn avonturen met mijn Tibetaanse leraar en tijdens mijn retraites in afzondering. Als je meer wilt weten over de inhoud van het boek Vrij van gedachten, klik hier...

Ook dit luisterboek is weer op een losse manier ingesproken, zonder kuchjes en kleine spraakfoutjes te voorkomen of eruit te halen. Hier en daar gebruik ik soms een ander woord, laat ik een zin weg of voeg ik er iets aan toe. Maar het luisterboek is voor 99% hetzelfde als het gedrukte boek. Het luisterboek kost 9,- euro incl btw.

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. En ook daar heb ik geen perfectie bij nagestreefd en kun je soms kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje:

En hier is een voorproefje van Vrij van gedachten, namelijk hoofdstuk 1: