Wijzen naar de maan luisterboek

Ingesproken door Jan Geurtz

Jan Geurtz audiobooks
Wijzen naar de maan luisterboek Jan Geurtz
9 e luisterboek

Wijzen naar de maan

Over de zoektocht naar verlichting in het dagelijkse leven

Dit boek is begin februari 2020 verschenen. In mijn vorige boeken zat voornamelijk een uitleg van de spirituele visie zoals ik die geleerd heb in de Dzogchen-traditie van het Tibetaans boeddhisme. In dit boek heb ik verhalen en gedichten geschreven die gaan over hoe de zoektocht naar verlichting kan verlopen in het leven van alledag. De verhalen zijn behalve door Dzogchen ook geïnspireerd door Advaïta en Tantra, en gaan onder andere over de relatie tussen die verschillende spirituele tradities. Ik heb de hoofdstukken zelf ingesproken. Het hoofdstuk "De spirituele liefdesrelatie" is een dialoog tussen man en vrouw, en de vrouw wordt hier ingesproken door Nadine Kamer. Als je meer wilt lezen over de inhoud van het boek, kijk op de pagina van het papieren boek...

Met muzikale omlijsting:

Ik heb me weer uitgeleefd in het omlijsten van elk hoofdstuk met korte stukjes film-achtige muziek. Ik heb daarbij geen perfectie nagestreefd; soms kun je kleine foutjes horen. Het zijn eigenlijk improvisaties, vaak in één keer opgenomen. Het luisterboek omvat in totaal ruim 7,5 uur aan ingesproken tekst en muzikale omlijsting.

Als je meer wilt weten over de manier van opnemen en de gebruikte instrumenten, kijk dan op de pagina van het luisterboek Verslaafd aan liefde.

Een voorproefje: